Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Σε συζητήσεις για τηλεοπτική εκπομπή ο Ντάνος

Σε συζητήσεις για τηλεοπτική εκπομπή ο Ντάνος

Μετά την υποκριτική και τη συγγραφή, ο Ντάνος το σκέφτεται, ίσως κάνει ένα βήμα παραπέρα και ασχοληθεί αυτή τη φορά, με τηλεοπτική εκπομπή. Μετά το τέλος των γυρισμάτων της πετυχημένης σειράς «Το Τατουάζ», σε συνέντευξη τύπου απόσπασμα της οποίας μεταδόθηκε από την εκπομπή “Στη φωλιά των κούκου», στο STAR, δήλωσε:

«Έχουμε κάνει μια συζήτηση που δεν είναι ακριβώς τηλεπαιχνίδι. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες» ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως έχει προτάσεις και από τον ALPHA και από άλλο κανάλι, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους.

Ο πρώην παίκτης ριάλιτι ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και τους συντελεστές της παραγωγής του «Τατουάζ» και τόνισε πως δεν είναι σίγουρος για το τι θέλει να κάνει του χρόνου.

«Το Τατουάζ ήταν κάτι πανέμορφο, μια πολύ ωραία συνεργασία, μια συνεργασία που μου έδωσε πολλά πράγματα και με έβαλε σε αυτή τη δουλειά έστω και απότομα (…) Δεν έχω αποφασίσει αν το επόμενο βήμα θα είναι κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.