Τελικά, ήταν «μεγάλη μπουκιά» το Ιράν...

Πασίγνωστος τραγουδιστής κόντεψε να χάσει το μάτι του από μια βουτιά

Πασίγνωστος τραγουδιστής κόντεψε να χάσει το μάτι του από μια βουτιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο τραγουδιστής κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την καλοκαιρινή του περιοδεία, αποφάσισε να πάει στη θάλασσα για μπάνιο. Ωστόσο, θέλησε να κάνει μια βουτιά από έναν βράχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ κοντά στο μάτι.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram προκειμένου να ενημερώσει τους followers του, σοκάρει! Ο τραγουδιστής θέλησε να κάνει αυτή την ανάρτηση καθώς σε τρεις μέρες έχει συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου και όσοι τον έβλεπαν θ’ αναρωτιόντουσαν τι ακριβώς συνέβη.

Έτσι, αποφάσισε να μας ενημερώσει ο ίδιος με σχετική φωτογραφία και ανάρτηση.

Δείτε τι έγραψε:

«Εγώ μπορεί να βούτηξα απευθείας σε έναν βράχο, ωστόσο η συναυλία την Παρασκευή θα γίνει κανονικά στο κηποθέατρο Παπάγου, απλώς θα φοράω ΠΟΛΥ μεικ απ και θα είμαι λίιιιιιιιιγο πρησμένος! Μην ανησυχείτε, όλα καλά!», έγραψε ο Γιώργος Περρήςστο instagram.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.