ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν το Netflix δια παντός

Τα «Φιλαράκια» αποχαιρετούν το Netflix δια παντός

Πείτε γεια στη Rachel, τον Ross και όλη την παλιοπαρέα και δείτε με δάκρυα στα μάτια για λίγο καιρό ακόμα όλα τα επεισόδια στο Netflix!

Το HBO Max θα κυκλοφορήσει στο κοινό την άνοιξη του 2020, ενώ σύμφωνα με την Wall Street Journal η συνδρομή θα κοστίζει 16 ή και 17 δολάρια το μήνα.

Όπως και το Netflix έτσι και το HBO Max θα είναι μια πλατφόρμα γενικού περιεχομένου ενώ θα περιλαμβάνει και ειδικό πρόγραμμα για παιδιά και οικογένειες.

Το HBO Max, πλήρωσε 425 εκατ. (85 εκατ. ετησίως για πέντε χρόνια) προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα του «Friends». Σύμφωνα δε με την ανακοίνωση του Netflix «θα αποχαιρετήσει την αγαπημένη σειρά – τουλάχιστον στις ΗΠΑ, καθώς στον υπόλοιπο κόσμο φαίνεται πως θα παραμένει διαθέσιμη μέχρι να επεκταθεί το HBO Max». Το πόσο όμως γρήγορα θα φτάσει στην Ευρώπη το ΗΒΟ είναι ζήτημα… μηνών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπηρεσία θα περιλαμβάνει τα καλύτερα εκ των καλυτέρων εμπορικά σήματα της WarnerMedia, τίτλους από το HBO, την Warner Bros, την DC Entertainment, το CNN, το TNT, το TBS, το CW και άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.