ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουσουλμάνα φοιτήτρια συμμετέχει στα καλλιστεία – Όχι με μπικίνι, αλλά φορώντας στολή κατάδυσης

Μουσουλμάνα φοιτήτρια συμμετέχει στα καλλιστεία – Όχι με μπικίνι, αλλά φορώντας στολή κατάδυσης

Μουσουλμάνα φοιτήτρια αποφάσισε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό στο πλαίσιο των καλλιστείων Μις Αγγλία, φορώντας στολή κατάδυσης αντί για μπικίνι.

Η Αίσα Χαν έγινε η πρώτη συμμετέχουσα στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις Αγγλίας που δεν φορά μπικίνι, αλλά… στολή κατάδυσης.

Η 21χρονη Μουσουλμάνα φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στέφθηκε Μις Λάνκασιρ τον Ιανουάριο και αυτόματα προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Παρότι ο υποχρεωτικός γύρος εμφάνισης με μαγιό απαγορεύτηκε το 2010, οι διαγωνιζόμενες μπορούν ακόμη να συμμετέχουν στον προαιρετικό διαγωνισμό «Μις Παραλία» για την προώθηση του αισθήματος σιγουριάς με το σώμα και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η νικήτρια του συγκεκριμένου γύρου του διαγωνισμού κερδίζει ένα πολυτελές ταξίδι στον Μαυρίκιο και αυτόματα προωθείται στο τοπ20 του πίνακα για την Μις Αγγλία μεταξύ των πάνω από 50 συμμετεχόντων.

Η Αίσα αποφάσισε να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο γύρο προωθώντας το μήνυμα ότι «μαγιό» δεν σημαίνει απαραίτητα μπικίνι.

«Δεν δείχνω πραγματικά πολύ σάρκα, διότι αυτό με κάνει να αισθάνομαι άνετα», δήλωσε στην εφημερίδα Sun.

Πρόσθεσε ότι το γεγονός πως δεν φορά μπικίνι, δεν σημαίνει ότι δεν αισθάνεται άνετα με το σώμα της.
«Ήξερα ότι ο γύρος ήταν προαιρετικός αλλά δεν ήθελα να μείνω εκτός. Ήθελα να ανταγωνιστώ αλλά χωρίς να φορέσω μπικίνι ή μαγιό και χωρίς να δείχνω τα πόδια ή το σώμα μου. Έτσι φόρεσα στολή κατάδυσης επειδή είναι προσωπική μου επιλογή», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπλήρωσε ότι έχει λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης, αλλά και μερικά αρνητικά από ανθρώπους που της λένε να επιστρέψει απ’ όπου ήρθε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.