
Διαδικτυακός χαμός με τον Λάκη Γαβαλά και follower του!
Η κοπέλα ρώτησε πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες δυο ταχυτήτων, με αφορμή προφανώς τον πλειστηριασμό του ακινήτου του Γαβαλά που έρχεται τις επόμενες ημέρες.
Ο Λάκης προφανώς εκνευρισμένος με όσα βλέπει και όσα «έρχονται» και αδικημένος απ’ όσα τουλάχιστον γράφει της επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο και χαρακτηρισμούς που είναι ποινικώς κολάσιμοι.
Δείτε τον διάλογο. Δείτε πόσο ευγενικά τον ρωτάει η ακόλουθος του και τι ακολουθεί.
Βόθρος… 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.