ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κάτι πήγε στραβά: Ο Sin Boy στο νέο του τραγούδι πείραξε λίγο παραπάνω το autotune στη φωνή (βίντεο)

Κάτι πήγε στραβά: Ο Sin Boy στο νέο του τραγούδι πείραξε λίγο παραπάνω το autotune στη φωνή (βίντεο)

O Sin Boy ή Lil Jesus συνεχίζει να ανεβάζει μόνο συμβολικά τραγούδια, αφού έχει κατεβάσει όλα τα εμπορικά από το κανάλι του στο Youtube.

Ο τραγουδιστής που εδώ και μήνες απασχολεί τα μέσα με τις θεωρίες του ότι κινδυνεύει να δολοφονηθεί αποφάσισε να φτιάξει ένα τραγούδι, μέρος του οποίου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τίτλος του «Tetancion», το όνομα του γνωστού ράπερ που έφτασε στο νούμερο ένα των αμερικάνικων τσαρτς πριν δολοφονηθεί στα 20 του χρόνια πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι συμβολισμοί συνεχίζονται στη λεζάντα που πρόσθεσε ο τραγουδιστής στο βίντεο ζητώντας από τους ακόλουθούς του να κάνουν tag άτομα που θα τους πουλούσαν για μία τσάντα λεφτά.

Η συνέχεια και το βίντεοκλιπ ολόκληρου του τραγουδιού θα βγει πιθανότατα τις επόμενες ημέρες όπως συνηθίζει ο καλλιτέχνης και εκεί θα το ακούσουμε ολοκληρωμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B3pVYdZH5Vl/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.