Ντόναλντ, οι βόρειες ΗΠΑ λέγονται «Καναδάς» και οι νότιες «Μεξικό»! Just do it!

Η «βασίλισσα» των χαλιών: Το αστρονομικό ποσό που πούλησε ένα χαλί η Δ.Μοιραράκη

Η «βασίλισσα» των χαλιών: Το αστρονομικό ποσό που πούλησε ένα χαλί η Δ.Μοιραράκη

Με αφορμή την επέτειο των 30 ετών στην τηλεόραση παρουσιάζοντας χαλιά, η «βασίλισσα» των χαλιών Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που πούλησε ένα χαλί.

«Φέτος, αυτό το μήνα, τον Νοέμβριο, κλείνω 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση παρουσιάζοντας χαλιά, ενώ έχω συμπληρώσει 35 χρόνια στην πώληση χαλιών. Επί 30 συνεχή χρόνια λέω το κεραμιδοκανελομπορδοροδοκόκκινο, επί 30 συνεχή χρόνια μιλάω ασταμάτητα γι’ αυτό που λέγεται χειροποίητο χαλί, για τις μπορντούρες, τα χρώματα και τα σχέδια. Έχω κάνει εκπομπές από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6 τα ξημερώματα», είπε η επιχειρηματίας.

«Είχα αρκετές προτάσεις από την τηλεόραση, τις απέρριψα όλες και έμεινα σταθερή στα χειροποίητα χαλιά μου, τα οποία έχω αγαπήσει, είναι δημιούργημά μου, σε αυτά χρωστάω ότι αυτή τη στιγμή είμαι η Δέσποινα Μοιραράκη και έχω μια μεγάλη επιχείρηση με δύο καταστήματα, με 35 άτομα μόνιμο προσωπικό.

Σε αυτά χρωστάω την ηθική ικανοποίηση και την κοινωνική καταξίωση. Έχω πουλήσει στην τηλεόραση χαλί με 15 εκατομμύρια δραχμές», αποκάλυψε η Δέσποινα Μοιραράκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.