
Την αποκάλυψη ότι δεν έχει πάει στο στρατό έκανε ο Μάρκελλος Νύκτας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Ο γνωστός στιλίστας είπε χαρακτηριστικά: «Ο μπαμπάς μου είχε πάει στον πόλεμο σαν εθελοντής από την Κωνσταντινούπολη -γιατί η Τουρκία δεν ήταν στον πόλεμο- και πολέμησε σε μάχες όπως το Ελ Αλαμέιν, το Ρίμινι κι αυτά… για σκέψου! Εμείς δεν πήγαμε ούτε στον στρατό. Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου. Επειδή είχαμε διωχθεί από το τουρκικό καθεστώς, δεν υπηρετούσαμε στον στρατό. Αβάντα αυτή… Τη γλιτώσαμε. Αλλά δεν πειράζει, γιατί ο πατέρας μου πολέμησε για όλους μας».
Ενδιαφέρον είχαν και όσα είπε ο Μάρκελλος Νύκτας για τους κατοίκους της Μυκόνου για τους οποίους είπε πως δεν ήταν καθόλου ομοφοβικοί και δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα με τους γκέι.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.