
Θεωρείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να βρίσκεστε κουρασμένοι στο κρεβάτι αργά το βράδυ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κοιμηθείτε και να μην μπορείτε; Ε, λοιπόν σκεφτείτε πως θα μπορούσατε να έχετε ξαπλώσει στο σκληρό έδαφος αργά τη νύχτα, ενώ εκρήξεις συγκλονίζουν τη γύρω περιοχή και σφαίρες πετούν στον αέρα, την ώρα που εξαντλημένοι αναζητάτε λίγα λεπτά ύπνου.
Αυτή είναι η κατάσταση πολλών στρατιωτών σε πεδία μάχης και από εκεί θα μάθουμε για ένα κόλπο να μας πάρει ο ύπνος ότι και αν συμβαίνει γύρω μας.
Διαβάστε περισσότερα στο usay.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.