ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βασιλική επίσκεψη- «σπόντα» από Γουίλιαμ & Κέιτ σε Χάρι & Μέγκαν (βίντεο)

Βασιλική επίσκεψη- «σπόντα» από Γουίλιαμ & Κέιτ σε Χάρι & Μέγκαν (βίντεο)

Μία επίσκεψη όλο… νόημα πραγματοποίησαν Γουίλιαμ και Κέιτ.

Τον ρόλο του… καλού ζευγαριού της βασιλικής οικογένειας θέλουν να παίξουν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, καθώς μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τους Χάρι και Μέγκαν, αναλαμβάνουν δράση. Όπως έγινε γνωστό, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επέλεξαν σήμερα να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά το ξέσπασμα της κρίσης Megxit (τελευταία φορά οι Βρετανοί τους είχαν δει μαζί σε εκδήλωση τον Νοέμβριο).

Το ζευγάρι πήγε στο Bradford και επισκέφτηκε μία κοινότητα που στόχο έχει να φέρνει κοντά παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους. Ο συμβολισμός ήταν τέτοιος που πολλοί σκέφτηκαν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της συγκεκριμένης δράσης.

Όπως γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, Γούιλιαμ και Κέιτ θέλουν να στείλουν μήνυμα ενότητας και να δείξουν ότι εκείνοι θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα μείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ως μέλη της οικογένειας αλλά και ως… βασιλείς εν αναμονή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.