ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελένη Φουρέιρα: Στηρίζει την NikkieTutorials μετά την αποκάλυψη πως γεννήθηκε αγόρι

Ελένη Φουρέιρα: Στηρίζει την NikkieTutorials μετά την αποκάλυψη πως γεννήθηκε αγόρι

Σαν «βόμβα» έσκασε πριν από μερικά 24ωρα η αποκάλυψη της πιο διάσημης Youtuber ομορφιάς, NikkieTutorials ότι γεννήθηκε αγόρι. Η Nikkie ξάφνιασε τους χρήστες του διαδικτύου που την ακολουθούν στα social media και λατρεύουν τις συμβουλές ομορφιάς που δίνει.

Ανάμεσα σε αυτούς που την στηρίζουν για την τόλμη της είναι και η δική μας η Ελένη Φουρέιερα. Η τραγουδίστρια μέσα από το Instagram της έστειλε το δημόσιο μήνυμα συμπαράστασης γράφοντας πόσο την αγαπάει και πως θα λέει μια μέρα στα παιδιά της πως εκείνη είναι η ήρωας Wonder Woman.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H Nikkie Tutorials είχε στηρίξει πολύ την Ελένη Φουρέιρα όταν έλαβε μέρος στην Eurovision 2018 και οι δύο γυναίκες είχαν κάνει κοινό live στο instagram αργότερα συζητώντας για το μακιγιάζ και όχι μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.