
Ο Γκιγέρμο Μαρίνο άργησε στην προπόνηση της ομάδας του και μόλις του ζητήθηκε ο λόγος από τον προπονητή του, έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Ο παίκτης είπε ότι καθυστέρησε σε μια προπόνηση λόγω απαγωγής του από εξωγήινους.
Ο 39χρονος παίκτης, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του Γκουστάβο Λορενζέτι, ο Μαρίνο εξήγησε κάποτε την απουσία του από την εκπαίδευση ισχυριζόμενος ότι είχε απαχθεί χωρίς τη θέλησή του από μια ομάδα εξωγήινων.
«Ο Γκιγέρμο λέει ότι έφτασε αργά για μια προπόνηση, επειδή είχε απαχθεί από εξωγήινους. Μας έδωσε ολόκληρη την εξήγηση για το τι ένιωσε και για το υπόλοιπο. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο παίκτης είπε: ¨Έφυγα και επέστρεψα δύο μέρες αργότερα επειδή απήχθη από εξωγήινους”. Αλλά ο Γκίγε δεν είναι τέτοιος παίκτης. Όλοι τον γνωρίζουν».
Άρχισε να εξηγεί ότι ξαφνικά χάθηκε και απήχθη από εξωγήινους και πιστεύει σε αυτούς «Έδωσε μια μεγάλη εξήγηση και θα πρέπει να τον πιστέψουμε», αναφέρει ο προπονητής.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.