
Η πρώτη δοκιμασία στον τρίτο κύκλο του GNTM για τα αγόρια και τα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι ήταν να κάνουν γυμνή φωτογράφιση, με την πρώην κριτή και νυν παρουσιάστρια του Pop Up Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αναστενάζει με ανακούφιση που… πρόλαβε κι αποχώρησε.
Το μοντέλο, που πλέον έχει δική του τηλεοπτική εκπομπή, σχολίασε αρχικά: «Οι φωτογραφίες cool είναι, αλλά δεν θα περνούσαν σε ένα μεγάλο περιοδικό. Είναι για μια εκστρατεία, όπως αυτή που είχε γίνει για το AIDS».
Σε ερώτηση συνεργάτη της, για το εάν η ίδια ως κριτής θα κρατούσε στο παιχνίδι το Δημοσθένη ή τη Χρύσα Καβράκη που τελικά «κόπηκε» από τους κριτές, απάντησε: «Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, που είμαι στο Pop Up και δεν χρειάστηκε να είμαι σε αυτήν τη δοκιμασία. Δεν θα ήθελα να δω τον Willy κανενός», αναφερόμενη δηλαδή στα επίμαχα σημεία των διαγωνιζομένων.
Κλείνοντας, πάντως, πέταξε… καρφιά για τη Βίκυ Καγιά και συγκεκριμένα για τη δική της γυμνή φωτογράφιση. «Ενθάρρυναν τα παιδιά, έδειξαν φωτογραφία του Γιώργου Καράβα, να δουν τα αγόρια πώς θα κάνουν τη λήψη. Τη φωτογραφία της Βίκυς όμως δεν την είδαμε, να βοηθήσει τα κορίτσια. Θα έπρεπε να δώσει και τη δική της γυμνή φωτογραφία, αλλιώς θα έπρεπε να κάνουν demo και σκέφτομαι μετά “Ωχ Παναγία μου, τι γλίτωσα!”».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.