
Η plus size παίκτρια του Big Brother ξέσπασε σε κλάματα από την έκπληξη που τους είχε ο Μεγάλος Αδερφός στο αποψινό επεισόδιο.
Ο Big Brother την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και της έκανε γνωστό πως η μητέρα της είναι εκεί, αλλά της ζήτησε να αποφασίσει αν θέλει να τη δει ή αν θέλει αντ΄αυτού να κερδίσει ασυλία για την επόμενη βδομάδα.
Η Αφροδίτη επέλεξε να δει το αγαπημένο της πρόσωπο και να μην πάρει ασυλία, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί την επόμενη εβδομάδα να ψηφιστεί προς αποχώρηση.
Με το που μπήκε, η παίκτρια του Big Brother στο «μπλε δωμάτιο» και αντίκρισε την μητέρα της, πλάνταξε στο κλάμα. Μάλιστα, η μαμά της Αφροδίτης… της έφερε και μια μπανάνα! Να σου θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες, κάποιος έκλεψε το φρούτο της παίκτριας, γεγονός που την τσάντισε. Μητέρα και κόρη συνομίλησαν στα αγγλικά και είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετηθούν για ακόμη μια φορά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.