ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

My Style Rocks: Ποιος είναι ο Μηνάς Αηδόνης που… εισβάλει στο παιχνίδι; (φώτο)

My Style Rocks: Ποιος είναι ο Μηνάς Αηδόνης που… εισβάλει στο παιχνίδι; (φώτο)

Για πρώτη φορά στα χρονικά δεδομένα του My Style Rocks, θα εισβάλει στο παιχνίδι, άνδρας! Και δεν είναι… τυχαίος, καθώς ο εν λόγω, έχει δοκιμάσει την τύχη του και στο GNTM, αλλά… «έφαγε πόρτα»!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι κολλητός φίλος της Ιωάννας Τούνη και της Στέλλας Πάσσαρη, που έχουν συμμετάσχει και αυτές στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον 27χρονο Μηνά Αηδόνη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

https://www.instagram.com/p/CGZzILRDBob

https://www.instagram.com/p/CGQEqMzMVp1

Το βιογραφικό του «πλούσιο», καθώς σπουδάζει οικονομικά, είναι fashion blogger και έχει κάνει σπουδές στο fashion design και το styling. Αγαπάει πολύ τη μόδα και το styling και ασχολείται με το modeling και τις δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

https://www.instagram.com/p/CFcg4e5scY8

https://www.instagram.com/p/B8Bcv15HmNS

Άραγε θα «βάλει τα γυαλιά» στα κορίτσια ή θα δεί γρήγορα την πόρτα της εξόδου;

https://www.instagram.com/p/CCx-79TjWMh

https://www.instagram.com/p/BOs0HgpjL34

https://www.instagram.com/p/B08GTUkojNT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.