Ενας παλιός χρόνος που άφησε τις περισσότερες εκκρεμότητες ever στο νέο έτος, σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός Ελλάδος...

GNTM – Μαριαγάπη για Δημοσθένη: «Δεν θα με στεναχωρήσει η απουσία του – Θέλω να φύγει» (βίντεο)

GNTM – Μαριαγάπη για Δημοσθένη: «Δεν θα με στεναχωρήσει η απουσία του – Θέλω να φύγει» (βίντεο)

Στην Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας με στόχο να φωτογραφηθούν για την καινούργια τους δοκιμασία με άρωμα «αυθεντικής Ελλάδας» ταξίδεψαν οι δέκα καλύτεροι του φετινού Greece’s Next Top Model.

Τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν «ζωή» σε εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στον φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Η Μαριαγάπη, η οποία στην περασμένη δοκιμασία είχε την καλύτερη φωτογραφία είχε το πλεονέκτημα να μοιράσει δώσει disadvantage σε δυο διαγωνιζόμενους.

Η παίκτρια έδωσε τα μειονεκτήματα στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης στον Δημοσθένη και τη Ρασέλ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία είπε: «Μπράβο πάντως, γυναικεία αλληλεγγύη, τέσσερις μείνατε και τρώγεστε μεταξύ σας!».

Η Μαριαγάπη, δικαιολόγησε το disadvantage που έδωσε στο Δημοσθένη λέγοντας: «Δεν θα με στεναχωρήσει η απουσία του. Θέλω να φύγει».

Από την άλλη, η Ρασέλ μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του GNTM σχολίασε: «Η Μαριαγάπη θα με διώξει εμένα από το σπίτι; Εντάξει γελάω!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.