
Μία ιδιαίτερη φωτογράφιση πραγματοποίησαν σήμερα οι διαγωνιζόμενοι του GNTM, καθώς κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με σκυλιά.
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέθεσε στους εννέα παίκτες τα σκυλιά με τα οποία φωτογραφήθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να γνωριστούν με τους τετράποδους φίλους τους πριν από το σετ.
Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να μιμηθούν τις εκφράσεις των σκυλιών και, επί της ουσίας, να χρησιμοποιήσουν τις μυικές συσπάσεις του προσώπου τους.
Ο Παναγιώτης, ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει τα βέλη τους, λέγοντας:
«Έχω συνηθίσει με τα ζώα τον τελευταίο καιρό, το ένα το διώξαμε και μένει το άλλο ένα».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.