ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Το γνωρίζει η Παπαγεωργίου ότι κάνει μονοψήφια… αλλά ούτε λόγος για αλλαγές!

Το γνωρίζει η Παπαγεωργίου ότι κάνει μονοψήφια… αλλά ούτε λόγος για αλλαγές!

Συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε η πολυσυζητημένη Ηλιάνα Παπαγεωργίου και φυσικά μίλησε για το παρόν και το παρελθόν της.

Αφού μας την «φυτέψαν» μια πρωία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πρώτα με το GNTM, όπου τόνοι μελανιού χύθηκαν για την πορεία της Ηλιάνας στο εξωτερικό (που κανέναν δεν διέψευσε μιας και καμία φωτογραφία από δουλειά της δεν είδε ποτέ κανένας), και στη συνέχεια αναλαμβάνοντας δική της εκπομπή… ως κεντρικιά (!), τώρα σειρά έχουν οι συνεντεύξεις τύπου «είμαι χαλαρή και οκ που πάω άπατη, εμένα διάλεξαν».

Της αρέσει πολύ λοιπόν ανέφερε, και σε ποιον δε θα άρεσε να κάνει μια εκπομπή που να μην έχει απήχηση και να συνεχίσει στο πόστο του, και δεν είχε ονειρευτεί ότι θα έκανε εκπομπή.

Τα νούμερα είναι κάτι που δεν την πολυασχολούν από όσα καταλάβαμε, βλέπει την εκπομπή της φρέσκια και αυτό της αρκεί. Πάντως είναι ο εαυτός της δήλωσε για όποιον αμφιβάλλει.

Φεύγοντας από το GNTM, που η αλήθεια έχουμε ακούσει μόνο της πλευρά της Ηλιάνας, ότι έφυγε από μόνη και δεν την «έφυγαν», μια χολή είχε να την ρίξει! Είναι σίγουρη πως η Ζεν δεν περνάει καλά, εμείς μια χαρά τη βλέπουμε και κάνει και το σόου της και δεμένη περισσότερο με την ομάδα είναι και χαλαρή είναι σε σχέση με την ίδια πέρυσι.

Για τον Γiίωργο Καράβα ούτε λόγος. Που να χαραμίσεις σάλιο σε κάποιον που αποδεικνύει με πράξεις την πορεία του και έχει πάρει «φαλάγγι» το κοινό του παιχνιδιού.

Αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μαλέσκου… που φυσικά η εύκολη απάντηση για να ξεγλιστρήσεις από κάπου είναι να πεις «ο κόσμος ξέρει και καταλαβαίνει».

Σε γενικές γραμμές μη χτυπάτε την Ηλιάνα αδέρφια, για όλους υπάρχει χώρος για μια εκπομπή να παρουσιάσετε! Εν ανάγκη θα φτιάξουμε νέα κανάλια για να χωρέσουν όλοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.