ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έβαλε «φωτιά» στη σκηνή του Just The 2 Of Us η Ελένη Φουρέιρα (βίντεο)

Έβαλε «φωτιά» στη σκηνή του Just The 2 Of Us η Ελένη Φουρέιρα (βίντεο)

Στον ρυθμό και την εντυπωσιακή της performance έβαλε η Ελένη Φουρέιρα το Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου, ξεσηκώνοντας όσους βρίσκονταν στο πλατό αλλά και μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες τους.

Για πρώτη φορά, η εκρηκτική show woman παρουσίασε on stage τα δύο πρόσφατα hits «Light It Up» και «Δοκίμασέ Με»: τα δύο disco tracks που έχουν ήδη ξεχωρίσει και θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο νέο project της που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το αφιερωμένο στη Eurovision επεισόδιο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το «Fuego», με το οποίο η Ελένη Φουρέιρα κατέκτησε όλη την Ευρώπη και αποτελεί μία από τις iconic συμμετοχές του μουσικού διαγωνισμού, ενώ δεν έλειψαν ούτε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της, που έχουν σπάσει ρεκόρ και σύνορα, «El Ritmo Psicodelico», «Loquita» και «Caramela».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.