ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

5.000 φιλιά έχει μοιράσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος… μέχρι σήμερα στο Bachelor!

5.000 φιλιά έχει μοιράσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος… μέχρι σήμερα στο Bachelor!

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, τα… φιλιά -στο στόμα πάντα- που έχει δώσει ο «γύπας» Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος, μέσα στο παιχνίδι, δεν είναι λίγα, ξεπερνούν τις 5.000 με όλες τις wannabe νύφες του παιχνιδιού.

Βάλε και με πόσες μπορεί να έχει «παίξει» κάτι, εκτός του παιχνιδιού τόσο διάστημα μέχρι να αποφασίσει…

Ο Παναγιώτης πάντως εξηγήθηκε, για να μην θεωρείται παρεξηγημένος.

«Προσπαθώ μέσα από το φιλί να δω αν έχω χημεία με την κόρη σας κυρ Στέφανε… δεν είναι κάτι άλλο»!

Στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε τους συγγενείς, πατεράδες με περισσότερα σκουλαρίκια και από τη μικρή μου αδερφή, μητέρες με αγωνία για το τι μπορεί να προσφέρει ο γαμπρός στην νύφη και όλο το συμπούρμπουλο να γνωρίζει τον Παναγιώτη και να προσπαθούν να τον πείσουν ότι η κόρη τους είναι η κατάλληλη.

Η απόλυτη τρασίλα στην ελληνική τηλεόραση.

Τα λεφτά πρέπει να είναι πάρα πολλά για όλο αυτό το ρεζιλίκι των παικτών αλλιώς δεν εξηγείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.