ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Master Chef: Οι λάθος επιλογές των αρχηγών και οι αστοχίες στα πιάτα φέρνουν ένα μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα

Master Chef: Οι λάθος επιλογές των αρχηγών και οι αστοχίες στα πιάτα φέρνουν ένα μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα

Το σημερινό επεισόδιο του Master Chef αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα, καθώς δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ενώ θα κριθεί και το αποτέλεσμα για την ομαδική δοκιμασία.

Οι λάθος επιλογές από τους αρχηγούς των δύο ομάδων στο Masterchef και οι αστοχίες στην εκτέλεση των πιάτων στην ομαδική δοκιμασία φέρνουν και ένα μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα. Σήμερα είναι η ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας, ενώ οι παίκτες της ομάδας που θα χάσει, θα παλέψουν για την ασυλία για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Τα στοιχεία παρατίθενται από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, προκειμένου να δουν οι δύο ομάδες ξεκάθαρα τι συνέβη στην ομαδική δοκιμασία, και το αποτέλεσμα δεν είναι αναστρέψιμο.

Οι λάθος επιλογές των αρχηγών, αλλά και οι μικρές αστοχίες στην παρασκευή των πιάτων στις μονομαχίες, καθώς και σημαντικές λεπτομέρειες σε κάθε πιάτο, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα.

Πληγωμένοι εγωισμοί και έντονες συζητήσεις, δημιουργούν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κάποιοι να χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και μαζί την ευκαιρία να κερδίσουν την ασυλία, στη δοκιμασία, που ακολουθεί.

Όσων αφορά το αποτέλεσμα φαίνεται ότι οι κόκκινοι θα γευτούν για πρώτη φορά την χαρά της νίκης, με τους μπλε να οδηγούνται στην διαδικασία της ασυλίας και της ψηφοφορίας στην συνέχεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.