ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Λιανός: «Σοκαρίστηκε ο Γιώργος Κοψιδάς επειδή δεν πίστευε να φύγει»

Γ.Λιανός: «Σοκαρίστηκε ο Γιώργος Κοψιδάς επειδή δεν πίστευε να φύγει»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Survivor και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.

«Ο Κοψιδάς είπε στην Νικολέτα ”αν το σκέφτεσαι ποιον θα δώσεις, δώσε εμένα για να είμαι η αιτία να φύγει ή ο Τριαντάφυλλος ή η Μαριάνθη για να ηρεμήσουμε”. Έπαθε σοκ ο Κοψιδάς, δεν περίμενε να φύγει από το Survivor» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην αποχώρησή του είπε κάποια πράγματα που δεν άρεσαν… είπε ότι αυτά που κάνει ο Τριαντάφυλλος δεν μου ταιριάζουν, οι ίντριγκες που κάνει δεν είναι του στυλ μου, επομένως καλά κάνω και φεύγω, αλλά προσβλήθηκαν και οι υπόλοιποι… Ο Κοψιδάς είχε μέλλον… Η Νικολέτα ήταν ανάμεσα σε δύο άτομα αλλά μετά την κουβέντα της με τον Κοψιδά, τον έδωσε και την πάτησε»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.