ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Master Chef: Εκτός ελέγχου η κατάσταση ανάμεσα στους παίκτες (βίντεο)

Master Chef: Εκτός ελέγχου η κατάσταση ανάμεσα στους παίκτες (βίντεο)

Τεράστια ήταν η ένταση στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef, κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την ομαδική δοκιμασία.

Οι τόνοι ανάμεσα σε κόκκινη και μπλε ομάδα ανέβηκαν επικίνδυνα μετά το τέλος της δοκιμασίας από την οποία νικητές βγήκαν οι μπλε.

Τα νεύρα ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνιση τους όταν η κόκκινη ομάδα δέχθηκε αρνητικά σχόλια για την σαλάτα την οποία κλήθηκε να δημιουργήσει η Μαρίνα. Ο Διονύσιος με τον Ιωάννη μουρμούριζαν ενάντια στον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα.

Πόντο όμως έχασε η κόκκινη ομάδα και για το vegetarian ορεκτικό με τη Μαρίνα να προχωράει σε δηλώσεις και να αναφέρει ότι επιθυμούσε να χάσουν. Όταν μάλιστα άκουσε το αποτέλεσμα δήλωσε ότι ο Διονύσιος που το ανέλαβε πήρε τα… του!

Η έκρηξη στο πλατό όμως έγινε από τον Στέφανο Χίλα για το γεγονός ότι η Μαρίνα Ντεμολλάι δεν έφτιαξε την σαλάτα της και δεν της έγινε η ανάλογη παρατήρηση από τον αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Συνοδινό ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα υπόλοιπα πιάτα.

Τονίζοντας ότι τρέμει από τα νεύρα του για την αδικία που έλαβε χώρα, είπε: «Ρε μ…α γιατί δεν λέτε ότι η Μαρίνα κι η Κωνσταντίνα είχαν πιάσει τις προάλλες όλο το σπίτι για να ψηφίσουν την Λία και τον Παύλο; Στην προηγούμενη ομαδική. Εσένα Παύλο ήθελαν να σε θάψουν και δεν έπιασαν μόνο εσένα και τον Διονύση. Που λες ψηφίζεις μαγειρικά και έχεις θάψει μόνο την άλλη. Δεν ντρέπεστε λίγο; Τσίπα δεν έχετε επάνω σας».

Απευθυνόμενος στην Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου δήλωσε: «Ρε μ…α εσύ είσαι το πιόνι της Μαρίνας».




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.