ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Σενάρια για παρουσία της Dua Lipa στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων

Survivor: Σενάρια για παρουσία της Dua Lipa στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων

Οι δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες στο Survivor έχει οδηγήσει αρκετούς στην έξοδο χωρίς την ψήφο του κόσμου, κάτι που φέρνει πιο κοντά την Ένωση.

Η εκδήλωση αναμένεται να γίνει στις 11 Απριλίου και φημολογείται ότι εκεί δεν θα τραγουδήσει – όπως έλεγαν – ο Γιώργος Λιβάνης, νυν σύντροφος της Μαριαλένας, αλλά ο Έλληνας σούπερ σταρ, Σάκης Ρουβάς.

Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου (20/3) η Soula Glamorous έκανε μια αποκάλυψη μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram και ανέφερε πως έχει μια πληροφορία ότι στο πάρτι της ένωσης θα τραγουδήσει η Dua Lipa, μία από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλής τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι στιγμής, η παραγωγή της Acun Media δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα από τα δύο σενάρια, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες φήμες που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό και επιχειρηματία Ατζούν Ιλίτζαλι να έχει κάνει πρόταση και στον Νίκο Μουτσινά να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να δώσει το «παρών» στο πάρτι της ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.