ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Survivor: «Το βράδυ δέρνει ηχολήπτες και το πρωί πίνει αγιασμό – Αγιασμένα χαστούκια» (φώτο)

Survivor: «Το βράδυ δέρνει ηχολήπτες και το πρωί πίνει αγιασμό – Αγιασμένα χαστούκια» (φώτο)

Η παρουσία του Τριαντάφυλλου στο φετινό Survivor έχει δώσει άλλο ενδιαφέρον, καθώς έχει καταφέρει να αποκτήσει εχθρούς και φίλους με την συμπεριφορά του.

Ο τραγουδιστής έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας, η οποία τον κατηγόρησε ότι έχει δωροδοκήσει παίκτες για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ότι δεν προσφέρει ούτε νίκες, αλλά ούτε και βοήθεια στην επιβίωση στο νησί.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τόσο ο Γιώργος Κόρομι, όσο και ο Κώστας Παπαδόπουλος, το τελευταίο διάστημα δεν του προσφέρουν ψάρια από αυτά που πιάνουν.

Έκπληξη και τεράστια ερωτηματικά για το συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο προκαλεί η ανάρτηση του δημοσιογράφου Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

«Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό. Οπότε εντάξει, είναι αγιασμένα χαστούκια», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram μιλώντας ευθαρσώς για την υποκρισία του τραγουδιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.