ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Δεν άφησε τίποτα «κρυφό» ο Γ.Λιανός – «Έγινε μεγάλο πανηγύρι»

Survivor: Δεν άφησε τίποτα «κρυφό» ο Γ.Λιανός – «Έγινε μεγάλο πανηγύρι»

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, έβγαλε στη φόρα όλα τα… του παρασκηνίου του πάρτι της ένωσης του ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο σημείο, όπου οι παίκτες έπρεπε να τραγουδήσουν για το σχετικό διαγωνισμό.

Μετά από τόσες κακουχίες και δυσκολίες επιτέλους διασκέδασαν και έφαγαν! Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σφαίρα, ανέφερε λεπτομέρειες για το τι πραγματικά συνέβη στα δυο γυρίσματα που έκαναν για την ένωση.

«Στήθηκε ένα τρομερό stage πάνω σε έναν λόγο καταπληκτικό, αφού τους ζήτησα το χώρο να τον κάνουμε για γάμους. Έβραζε ο τόπος είχε 35 βαθμούς και το πρώτο γύρισμα ξεκίνησε 5 και τελείωσε 2.30 το βράδυ δεν φεύγανε με τίποτα. Έγινε μεγάλο πανηγύρι. Ο Derulo ήταν με σορτσάκι. Αυτός τραγούδησε μιάμιση ώρα συνολικά.

Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα από τον έναν παίκτη στον άλλον. Χρησιμοποιούσαν παλιότερες ατάκες που είχε ο ένας στον άλλον στο παιχνίδι και έχουμε και πολλές δηλώσεις από πρώην “αδερφούς” που θέλουν να ξανά ενωθούν και τέτοια.

Δεν έβαλε κανένας κώλο κάτω. Ήταν μαζί και οι Τούρκοι και οι Ρουμάνοι Survivors.

Μετά την ένωση θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι δυο ομάδες αλλά θα είναι όλοι μαζί σε μια παραλία, στην κόκκινη παραλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους προσφέραμε καφέ και πήγαν και έβαλαν 15 κουταλιές ζάχαρη μέσα. Έπαθαν το γνωστό Sugar high! Ξεχάστηκαν πολλά, ήταν για αυτή την στιγμή όλοι μια παρέα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.