ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Αποχώρησε η Μαρίνα από το Master Chef και το Twitter έστησε «πάρτι» (φώτο)

Αποχώρησε η Μαρίνα από το Master Chef και το Twitter έστησε «πάρτι» (φώτο)

Μία από τις παίκτριες που έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια στο φετινό Master Chef είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, με την χθεσινή της αποχώρηση να συγκεντρώνει επικά σχόλια στο Twitter.

Η Μαρίνα μαζί με τους Παύλο Χάππιλο και Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου που ήταν στην ίδια ομάδα, από τη στιγμή που είχαν χάσει στη δοκιμασία γευσιγνωσίας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένη την chef Κωνσταντίνα Φάκλαρη.

Η Μαρίνα υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο καθώς είχε… άμμο και πέτρα στο πιάτο της με συνέπεια να έχει την χαμηλότερη βαθμολογία και να πάρει τον δρόμο για το σπίτι της.

Το twitter ξέσπασε σε πανηγυρισμούς καθώς δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής λόγω του χαρακτήρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.