ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγωνία για την επιστροφή του La Casa De Papel – Πότε θα προβληθεί στο Netflix

Αγωνία για την επιστροφή του La Casa De Papel – Πότε θα προβληθεί στο Netflix

Η μεγάλη επιτυχία του La Casa De Papel είναι δεδομένη, με το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το πέμπτο και τελευταίο κομμάτι της σειράς.

Ο δημιουργός Άλεξ Πίνα μέσα από δηλώσεις του τόνισε ότι θα επιστρέψει «όχι νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2021».

Το ασταμάτητο La Casa De Papel, έρχεται σε λίγους μήνες και η αγωνία των φαν χτυπάει κόκκινο για το πως θα ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη ληστεία καθώς η δήλωση του Πίνα μπορεί να μεταφραστεί και ως προβολή της σειράς ακόμα και τα Χριστούγεννα.

Η τελευταία σεζόν του La Casa de Papel, όπως αναφέρεται στην βρετανική εφημερίδα Express, αναμένεται να έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από τους προηγούμενους κύκλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Netflix για τον τελευταίο κύκλο, ο Πίνα είχε στείλει το δικό του μήνυμα: «Περάσαμε περίπου έναν χρόνο για να βρούμε πώς θα διαλύσουμε αυτή τη συμμορία. Πώς θα κολλήσουμε τον “καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες που δεν θα είναι αναστρέψιμες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”. Ο πόλεμος φτάνει σε ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν», έγραψε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.