ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Παναγιώταρου: «Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δε μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο» (βίντεο)

Α.Παναγιώταρου: «Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δε μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο» (βίντεο)

Οριστικό τέλος μπήκε στο γάμο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, καθώς σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια κατά τη διάρκεια συνέντευξής της οριστικοποιείται το διαζύγιό της.

Η ίδια υπογράμμισε ωστόσο πως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Με αφορμή την επαγγελματική φωτογράφιση που είχε ως νύφη με τον Τρύφωνα Σαμαρά, μίλησε για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε συγκεκριμένα:

«Δεν έχω πάρει το νυφικό από φόβο. Από τον Αριστομένη έχει μόνο καλές αναμνήσεις. Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να κάνω οικογένεια. Τον γάμο πλέον τον έχω λίγο απομυθοποιήσει. Σημασία έχει η σχέση.

Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δε μπορείς να πάρεις κατευθείαν διαζύγιο, πρέπει να το σκεφτείς πολύ σοβαρά. Οπότε για αυτό κάναμε διάλλειμα. Αλλά τώρα πλέον είμαστε σε φάση που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο».

Η ίδια πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Κάποιοι το κοροϊδεύουν αυτό, αλλά είναι η αλήθεια. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τη ζωή μου. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, αλλά έχει αλλάξει η μορφή σχέσης.

Δεν ήταν οι πραγματικοί λόγοι ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα. Αυτή τη στιγμή θέλω να πατήσω λίγο στα πόδια μου και να είμαι ανεξάρτητη»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.