ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Survivor: Όταν ο… «Ντάφι» έκανε προπόνηση όταν έπαιζε ποδόσφαιρο (βίντεο)

Survivor: Όταν ο… «Ντάφι» έκανε προπόνηση όταν έπαιζε ποδόσφαιρο (βίντεο)

Αδιαμφισβήτητα, ο «Ντάφι» αποτελεί «βούτυρο στο ψωμί» του Survivor, καθώς ας μην κρυβόμαστε… κάνει νούμερα καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που το παρακολουθούν μόνο και μόνο για τον γνωστό σε όλους Τριαντάφυλλο.

​Η εκπομπή «Ευτυχείτε» έφερε στο φως ένα τρομερό ντοκουμέντο από την εποχή που ο Τριαντάφυλλος ήταν ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα, στην ομάδα του χωριού του στη Ρόδο.

Στο βίντεο διακρίνεται ο γνωστός τραγουδιστής, με το νούμερο 23 σε νεαρή ηλικία να κάνει προθέρμανση με ποδοσφαιρική περιβολή για να είναι έτοιμος να παίξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βίντεο χρονολογείται από όταν ο Τριαντάφυλλος ήταν 23 ετών, ενώ όπως μαθαίνουμε είναι και αριστεροπόδαρος.

Πριν από μέρες ο Ροδίτης τραγουδιστής είχε γίνει viral για τον τρόπο που έκανε προθέρμανση πριν από τα αγωνίσματα στο Survivor, αλλά όπως φαίνεται και στο βίντεο, έχει το know how!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.