ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι δεν είσαι για… «one night stand»

Αυτές είναι οι ενδείξεις ότι δεν είσαι για… «one night stand»

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι είναι αυτό που λέμε ανέκαθεν της σχέσης, ενώ απ΄ την άλλη υπάρχουν και κάποιοι του «one night stand».

Πως θα καταλάβεις ότι δεν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία:

​Θες συναίσθημα

Χωρίς να νιώθεις κάποιο συναισθηματικό «δέσιμο» με τον άλλον, δε νιώθεις άνετα να προχωρήσεις σε κάτι περαιτέρω. Για εσένα το σεξ μπορεί να είναι απλά σεξ ή και έρωτας.

Γενικότερα θες να νιώθεις πράγματα για το άτομο με το οποίο θα πας στο κρεβάτι.

Δε σου αρέσει η ιδέα…

Ότι θα κάνεις απλά ξεπέτα με κάποιον και ότι δε θα υπάρχει κάποια ιδιαίτερη συζήτηση, σχέση, φιλία ή κάτι σταθερό μαζί του. Νιώθεις ότι «ξοδεύεις» τα «θέλω» σου εκεί που δεν πρέπει.

Θες χάδια

Αν ψάχνεις να χάδια και τα νάζια με άτομο το οποίο επιδιώκει απλά σεξ της μιας βραδιάς, τότε ατύχησες. Θες να είσαι μαζί με κάποιον και να μοιράζεσαι ευαίσθητες, στοργικές, γλυκές και όμορφες στιγμές μαζί του σε σταθερή βάση.

Συντροφικότητα

Είναι σημαντικό για εσένα να βιώνεις την οποιαδήποτε παρέα μέσα στο πλαίσιο της σχέσης και της συντροφικότητας. Νιώθεις ότι έτσι εξελίσσεσαι περισσότερο και ότι μπορείς να βελτιωθείς και σε προσωπικό επίπεδο ως άτομο.

Σου αρέσει η συντροφικότητα γιατί προσφέρει παρέα, στοργή, συναισθήματα, αγάπη, αλληλεγγύη και αμοιβαιότητα ως προς τα «θέλω» και τους μελλοντικούς «στόχους».

Αποκλειστικότητα

Δε σου αρέσει να ξέρεις ότι το άλλο άτομο κάνει σεξ και με άλλες. Θες να είναι μόνο για εσένα και εσύ μόνο για εκείνον. Διαφορετικά, νιώθεις ότι δεν έχει νόημα να μπεις στη διαδικασία να κάνετε σεξ.

Προοπτικές

Θεωρείς ότι το σεξ που δεν είναι έρωτας και στο πλαίσιο της δέσμευσης, δεν έχει προοπτικές. Θες να έχεις τη συναισθηματική ασφάλεια ότι αφού κάνετε σεξ θα είστε αγκαλιά και θα λέτε ο καθένας τα σχέδια που κάνει στη ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δε μπορείς να δεχθείς την ιδέα ότι απλά θα κάνετε σεξ και μετά θα σηκωθείς και θα φύγεις σα να μην έγινε κάτι το ιδιαίτερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.