ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

MasterChef: «Τι να πούμε μπροστά στους κριτές ότι ξίνισε ο Διονύσης & δε μιλιόταν για μισή ώρα;» (βίντεο)

MasterChef: «Τι να πούμε μπροστά στους κριτές ότι ξίνισε ο Διονύσης & δε μιλιόταν για μισή ώρα;» (βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η αρχηγία στην ομαδική ήταν γυναικεία υπόθεση κάτι που από ότι φαίνεται δεν άρεσε στον Διονύση που υποχρεώθηκε να κάνει ένα βήμα πίσω.

Οι παίκτες έχουν λιγοστέψει και οι ομαδικές δεν θυμίζουν σε τίποτα την οχλαγωγία περασμένων δοκιμασιών του MasterChef 5. Η Μαργαρίτα ανέλαβε αρχηγός της μπλε ομάδας, ως νικήτρια του Silver Award.

Στην κόκκινη ομάδα, έμειναν ο Διονύσης, η Ανούς, ο Παύλος και η Λία. Ωστόσο, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης, κανείς δεν ήθελε να αναλάβει ο Διονύσης αρχηγός, καθώς όπως εξήγησαν δεν ήθελαν εντάσεις.

Οι κριτές δίνουν τη βαθμολογία της ομαδικής

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, οι κριτές θέλησαν να μάθουν τις εντυπώσεις της Λίας που αναλάμβανε για πρώτη φορά αρχηγός στο MasterChef 5, αλλά και τον τρόπο που η κόκκινη ομάδα αποφάσισε να της αναθέσει τον ρόλο.

Όπως αποδείχτηκε ωστόσο, ο Διονύσης δεν χάρηκε και ιδιαίτερα με την απόφαση των συμπαικτών του, κάτι που δεν φάνηκε να δείχνει ενώπιον των κριτών. Ο παίκτης του MasterChef 5 είπε πως αναγνωρίζει πως υπάρχουν μάγειρες που θέλουν ηρεμία και άλλοι που λειτουργούν υπό πίεση.

Βίντεο: Ο Παύλος καρφώνει τον Διονύση

Αμέσως μετά την τοποθέτησή του, στην οθόνη εμφανίστηκε ο Παύλος που φάνηκε να αντιδρά στις δηλώσεις του συμπαίκτη του στο MasterChef 5. «Τι να πούμε μπροστά στους κριτές ότι ξίνισε ο Διονύσης και δε μιλιόταν για μισή ώρα;» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.