ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το μυστικό για να καθαρίσετε τέλεια τα τζάμια του σπιτιού σας

Το μυστικό για να καθαρίσετε τέλεια τα τζάμια του σπιτιού σας

Ο καθαρισμός των τζαμιών του σπιτιού είναι ιδιαίτερα δύσκολος, όμως ένα απλό κόλπο μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

Η μητέρα από την Αυστραλία αποφάσισε να φτιάξει το δικό της απορρυπαντικό για να καθαρίζει τα τζάμια του σπιτιού και του ντουζ και μοιράστηκε τη «συνταγή» στο TikTok.

Η TikToker «Mama Mila» ανέβασε ένα βίντεο για το πώς θα φτιάξεις κι εσύ το σπιτικό καθαριστικό τζαμιών.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αναμείξεις 1 κούπα λευκό ξίδι, μισή κούπα υγρό πιάτων και 1 κούπα νερό σε ένα πλαστικό δοχείο.

@mama_mila_

Reply to @elucydate the homemade glass cleaner that will have your screens sparkling ✨ #bathroomhack #cleanhome #tipsandtricks #cleaningtips

♬ original sound – Chantel Mila | Home Tips

Στη συνέχεια, ψεκάζεις το τζάμι με το διάλυμα και χρησιμοποιείς την ειδική σπάτουλα για καθαρισμό παραθύρων.

Τα τζάμια θα αστράφτουν αμέσως σαν καινούργια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο με το hack έγινε αμέσως viral με χιλιάδες προβολές και σχόλια με τους χρήστες να έχουν ξετρελαθεί με το εύκολο διάλυμα που μπορείς να φτιάξεις μόνος σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.