ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ομηρικός καβγάς στο House of fame για Μηνά και Γιάννη: «Με προσέβαλες»

Ομηρικός καβγάς στο House of fame για Μηνά και Γιάννη: «Με προσέβαλες»

“Εκτός του ότι με θύμωσε, με πλήγωσε κιόλας γιατί ένιωθα κάποια πράγματα με τον Μηνά ότι είναι αμοιβαία” τόνισε ο Γιάννης Αρβανιτίδης στο House of fame.

Μια έντονη διαμάχη είχαν στο House of fame ο Μηνάς Τσουκάνης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης το απόγευμα της Τρίτης. Αφορμή στάθηκε η έκφραση της υποτίμησης που αισθάνεται ο Μηνάς

Πιο συγκεκριμένα, ο Μηνάς Τσουκάνης σημείωσε χαρακτηριστικά στον beauty expert Παντελή Τουτουντζή πως «νιώθω υποτίμηση και από τον Γιάννη. Δεν λέω ότι είναι κακό αυτό και δεν το λέω με κακό τρόπο».

«Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτή τη στιγμή γιατί νομίζω πως είμαι ίσως και ο μόνος άνθρωπος εδώ μέσα που κάθομαι και τον βοηθάω. Σπαταλάω τον χρόνο μου» απάντησε, αμέσως, ο Γιάννης Αρβανιτίδης. «Μηνά, βλέπεις ότι πολλές φορές, εγώ πρώτος, από τα λόγια που χρησιμοποιώ παρεξηγούμαι. Αυτή τη στιγμή είπες κάτι πολύ σημαντικό που με προσβάλλει ειδικά εμένα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκτός του ότι με θύμωσε, με πλήγωσε κιόλας γιατί ένιωθα κάποια πράγματα με τον Μηνά ότι είναι αμοιβαία» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο σπουδαστής του House of fame στο δωμάτιο επικοινωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.