ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Survivor: Συγκινημένος ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να μην τον στηρίξει το κοινό (βίντεο)

Survivor: Συγκινημένος ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να μην τον στηρίξει το κοινό (βίντεο)

Η κόκκινη ομάδα του Survivor, μετά τις συνεχείς ήττες, βρίσκεται σε δυσμενή θέση, με τους παίκτες να προσπαθούν να καταλάβουν τι φταίει.

Μετά την ανακοίνωση των νέων υποψήφιων προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος ήρθε σε δύσκολη θέση και συγκινήθηκε, λέγοντας ότι ο ίδιος κρατά πίσω την ομάδα και ζητώντας από το κοινό να μην τον στηρίξει αλλά να στηρίξει περισσότερο τους συνυποψήφιούς του, Αλέξη Παππά και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο ίδιος έθεσε στο συμβούλιο του νησιού ότι δεν αποδίδει τόσο αγωνιστικά κι ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους λόγω ηλικίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του μέχρι σήμερα.

Ορισμένοι παίκτες συγκινήθηκαν με την κίνησή του ενώ άλλοι δεν τον πίστεψαν σε μεγάλο βαθμό, όπως ο James Καφετζής που ανέφερε ότι στη πραγματικότητα θέλει να παραμείνει. Αύριο θα μάθουμε τι θα γίνει τελικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.