ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Survivor: Δεν κρύβεται η χαρά Νίκου και Τζέιμς για την αποχώρηση του Α.Παππά (βίντεο)

Survivor: Δεν κρύβεται η χαρά Νίκου και Τζέιμς για την αποχώρηση του Α.Παππά (βίντεο)

Εμφανέστατη είναι η χαρά σχεδόν όλων των παικτών στο Survivor μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, με μοναδικό υποστηρικτή του τον Τριαντάφυλλο.

Το τρέιλερ του ΣΚΑΪ για το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή το βράδυ, μας δίνει μία μικρή γεύση για το κλίμα που υπάρχει στο νησί και σίγουρα τίποτα από αυτά δεν αποτελεί έκπληξη…

Στο ξεκίνημα του video λοιπόν, βλέπουμε τον Ηλία Μπόγδανο και τους υπόλοιπους να χορεύουν, με τον νεαρό τραγουδιστή, να λέει ειρωνικά στην κάμερα: «Μην φανταστείτε ότι έχω κάποια ιδιαίτερη χαρά που έφυγε ο Παππάς. Που γέμισε χαμόγελα η παραλία».

Στη συνέχεια στο πλάνο εμφανίζεται ο Νίκος Μπάρτζης που τραγουδάει το «Γεια σου Παππά, Παππά, φιλάκια ρουφηχτά», με τον Τζέιμς Καφετζή να εμφανίζεται από πίσω και στέλνουν μαζί φιλάκια στον Αλέξη Παππά.

Στο αντίποδα, εντελώς διαφορετικά είναι τα συναισθήματα για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν περίμενε αυτή την αποχώρηση.

Με δάκρυα στα μάτια, λέει: «Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι το αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Είμαι από την πρώτη μέρα εδώ και ξέρουμε οτι περνάει ο Άλεξ. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών που έφυγε ο Άλεξ είναι ντροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.