ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Π.Κονδυλάτος: «Στο Survivor έφαγα από τα σκουπίδια ψωμί που είχε πρασινίσει και είχε μυρμήγκια» (βίντεο)

Π.Κονδυλάτος: «Στο Survivor έφαγα από τα σκουπίδια ψωμί που είχε πρασινίσει και είχε μυρμήγκια» (βίντεο)

Ο Περικλής Κονδυλάτος, το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σου Κου Family, και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμμετοχή του στο Survivor 4 ενώ παράλληλα, έκανε και μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με φαγητό που βρήκε στα σκουπίδια κι έφαγε.

Ειδικότερα, τη διάρκεια της συνέντευξης, η Αντελίνα Βαρθακούρη ζήτησε να της εξομολογηθεί τι είχε κλέψει όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Περικλής Κονδυλάτος αν και παραδέχτηκε ότι είχε κλέψει, απέφυγε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ωστόσο, αποκάλυψε τι είχε αναγκαστεί να φάει από τα σκουπίδια εξαιτίας της μεγάλης πείνας.

«Το πιο σουρεαλιστικό είναι ότι έχω φάει από τα σκουπίδια. Έχω φάει ένα ψωμί από κάτω, το οποίο είχε πρασινίσει και είχε και μυρμήγκια… Εγώ συνέχισα να το τρώω. Νομίζω αυτό έχει πιο ενδιαφέρον από το ότι κλέβω κάτι που είναι νορμάλ», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.