ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Παππάς: Όλη η αλήθεια για την κόντρα με τον Τζέιμς – «Θέλει να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος»

Α.Παππάς: Όλη η αλήθεια για την κόντρα με τον Τζέιμς – «Θέλει να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος»

Ο Αλέξης Παππάς ήταν αυτός που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor και μίλησε για πρώτη φορά για όλους και για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά ο ηθοποιός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση των Μπλε κατά την διάρκεια της ανακοίνωσης της αποχώρησής του από τον Γιώργο Λιανό.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος όταν άκουσε πως αυτός που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς, έσπευσε να βγάλει το κοχύλι και να το φυσήξει δυνατά ώστε να εκφράσει τη χαρά και την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

«Εγώ περίμενα ότι οι πιθανότητες να φύγω είναι απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενες δηλώσεις μου που έλεγα πως “μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα πάει σπίτι για να φάει το αρνί”.

Τελικά είμαι εγώ αυτός. Θα τον ακούω στα όνειρά μου αυτόν τον ήχο. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους να ήθελαν να φύγω. Δεν ξέρω τι έγινε μόλις έφθασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα έστησαν πάρτι μεγάλο για την αποχώρησή μου» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον James σε μια προσωπική μονομαχία και να δούμε τι θα γίνει εκεί, παρά να φθάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James από την εξίσωση ήταν σίγουρος ο τελικός, αν έφευγα εγώ τότε… Έφθασα τα πράγματα στην κορύφωση, έδωσα τη μονομαχία, έχασα και έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρηση ήταν ότι παράγινε η τριβή ανάμεσα σε εμένα και τον James. Είπε ο κόσμος ότι ήρθε η στιγμή να τελειώσει. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω και το όνομα του James».

Η αρχή της κόντρας του με τον James Καφετζή

Ο Αλέξης Παππάς, κατά την συμμετοχή του στο Survivor δεν έκρυψε πως επιθυμία του είναι να «διώξει» τον James Καφετζή.

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς ξεκίνησε η κόντρα τους. «Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι να ζητήσουμε φάουλ. Ο James του είπε ότι δεν ήταν τίποτα κι εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε δυο – τρία χοντρά μπινελίκια. Αυτό με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους Μπλε. Του είπα ότι “επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε, πάρ’το πίσω, ζήτα ένα συγγνώμη και όλα καλά”. Επιστρέψαμε στην παραλία και ο Νίκος ήταν σαν να του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται και άρχισε η διαμάχη. Είχαμε τον James που συμφωνούσε με τα λόγια μου και λίγο αργότερα ήταν 100% με τον Νίκο. Τα παίρνω στο κρανίο εκείνη την ημέρα.

Τότε πιάνω τον Chris και του λέω “επειδή έχω ξενερώσει και πεινάω, δεν πάμε στο δάσος να δούμε τι έχει;”. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε. Όταν επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, ξέσπασε μεγάλος θυμός από τη μεριά του James» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Ο καυγάς με τους ανθρώπους της παραγωγής

Το όνομα του Αλέξη Παππά είχε ακουστεί έντονα όταν υπήρξαν φήμες πως είχε μια έντονη σύγκρουσε με ανθρώπους της παραγωγής.

Ο ηθοποιός τόνισε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο, διότι θα τον είχαν αποβάλει και ανέφερε: «Μπήκε έντονα η επιθυμία μου να σπάσω την τριάδα».

Στην συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε: «Στην αρχή της αντιπαράθεσής μας έπιασα τον James και του είπα “Κοίτα είσαι 10 χρόνια μικρότερός μου και δεν θέλω να νιώθεις τον Παππά ως τον μεγάλο αντίπαλο που σε μισεί θανατηφόρα. Οτιδήποτε γίνει εδώ μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου κι αν φύγω ή φύγεις πρώτος, δεν σημαίνει ότι έχεις έναν αιώνιο εχθρό”. Μην τρελαθούμε».

Ο κουρασμένος Τριαντάφυλλος

Ο Αλέξης Παππάς σχολίασε και τον Τριαντάφυλλο καθώς οι δυο παίκτες το τελευταίο διάστημα έκαναν παρέα στον Άγιο Δομίνικο.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να μην αγαπήσεις» και πρόσθεσε: «Έχει κουραστεί κι αυτός. Πιο πολύ θέλει να φύγει παρά να μείνει» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.