
Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε σε γνωστό περιοδικό για την εμπειρία της στο Survivor αλλά και ποιοι θεωρεί ότι κινούσαν τα νήματα κι υποκινούσαν εντάσεις στην ομάδα. των κόκκινων.
Γιατί έχει δημιουργηθεί τόσο αρνητικό κλίμα απέναντι στον Τριαντάφυλλο;
Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κακός άνθρωπος. Μπορεί καμιά φορά να γίνεται κουραστικός, να θέλει να κάνει το show του, αλλά είναι αληθινός. Δεν υποκρίνεται, όπως κάνουν άλλοι. Ίσως να μην τους αρέσει και το γεγονός ότι είναι αγαπητός στον κόσμο.
Υπήρχαν παίκτες που κινούσαν τα νήματα στους Κόκκινους;
Βεβαίως. Ο Κοψιδάς, ο Κόρο κι η Καρολίνα και μέσα σε όλο αυτό έβαλαν και τον Ήλια. Ο Κόρο ήταν εξαρχής έτσι μαζί μου επειδή είχα πάρει το ψαροντούφεκο. Πήγα να ψαρέψω κι έπιασα έναν αστακό τον οποίο μάλιστα μοιράστηκα με όλα τα παιδιά. Όμως σε εκείνον δεν άρεσε αυτό, ήθελε να είναι ο μοναδικός. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Δεν του έκανα κάτι, αντίθετα ήθελα να συνεισφέρω στην ομάδα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.