ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χ.Δάντης: «Η δουλειά του τραγουδιστή σε κάνει να γίνεσαι από ψώνιο μέχρι θηρίο»

Χ.Δάντης: «Η δουλειά του τραγουδιστή σε κάνει να γίνεσαι από ψώνιο μέχρι θηρίο»

O Χρήστος Δάντης σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάθλιψη που βιώνει λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καταθλιψάρα είναι αυτό που περνάω, δεν είναι κατάθλιψη. Όχι, δεν πέρασα κατάθλιψη κλινική αλλά όλο αυτό το πράγμα μου έχει φέρει μια κατάθλιψη».

Υπήρξαν συνάδελφοι του τραγουδιστές που τον αδίκησαν; «Μιλάμε για μια δουλειά που είναι η πλέον ανταγωνιστική που από κει που ο γνωστός σου τραγουδιστής σου κάνει βούρτσα, ξαφνικά μετά από δυο τρία χιτς, δεν έχεις ούτε το τηλέφωνο του! Η δουλειά αυτή σε κάνει να γίνεσαι από ψώνιο μέχρι θηρίο. Είναι ελάχιστοι οι φίλοι μου σε αυτόν το χώρο» απάντησε ο Χρήστος Δάντης.

Μιλώντας για τη μεγάλη του επιτυχία, «Το Παλιό μου Παλτό», ο Χρήστος Δάντης ανέφερε: «Το Παλιό Μου Παλτό είχα παιδευτεί πολύ για να το πάρω. Ο Λάκης Παπαδόπουλος με ταλαιπώρησε πάρα πολύ ενώ η Σάννυ Μπαλτζή ήταν πάρα πολύ ανοιχτή. Ο Λάκης Παπαδόπουλος μου έβγαλε την ψυχή γιατί μία μου έλεγε ότι δεν μου ταιριάζει το τραγούδι και μία πως μήπως ήταν καλύτερα να το πει ο ίδιος. Είχαμε μια γιάφκα τότε με την σύζυγο του, Κατερίνα Παπαδοπούλου και το φτιάξαμε έτσι ώστε να μου το δώσει το τραγούδι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι τελικά ροκάς ή λαϊκός τραγουδιστής; Ο Χρήστος Δάντης εξήγησε πως: «Το σίγουρο είναι ότι είμαι ροκάς για τους λαϊκούς και λαϊκός για τους ροκάδες. Οι λαϊκοί ακούν καμιά φορά με τα μάτια και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως συνάδει το σκουλαρίκι και αυτή η λίγο ακραία εμφάνιση με το λαϊκό τραγούδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.