ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτές οι συνήθειες της Lady Gaga για ένα υπέροχο και γυμνασμένο σώμα

Αυτές οι συνήθειες της Lady Gaga για ένα υπέροχο και γυμνασμένο σώμα

Η Lady Gaga καταφέρνει να διατηρείται σε άριστη κατάσταση, καθώς όλα τα βλέμματα βρίσκονται επάνω της, λόγω των εκκεντρικών εμφανίσεών της.

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, τι κάνει για να κρατιέται σε τέλεια φόρμα και η σιλουέτα της να είναι πιο αξιοζήλευτη από ποτέ μάθετε ότι ο χορός είναι η αγαπημένη της άσκηση που την διατηρεί σε φόρμα. Επιπλέον, έχει αναφέρει κατά καιρούς ότι ακολουθεί ένα συνεπές πρόγραμμα προπόνησης που δημιούργησε ο εκπαιδευτής της, Harley Pasternak, διάρκειας είκοσι πέντε λεπτών, το οποίο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται πέντε φορές την εβδομάδα. Επίσης, η Gaga ηρεμεί τακτικά με γιόγκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τις διατροφικές της συνήθειες, σύμφωνα με το womenshealthmag.com, το είδωλο της ποπ καταναλώνει πέντε γεύματα την ημέρα (δύο γεύματα και τρία σνακ) με τροφές που εμπίπτουν σε αυτές τις πέντε κατηγορίες: άπαχη πρωτεΐνη, χαμηλοί γλυκαιμικοί υδατάνθρακες, υγιεινά λίπη, φυτικές ίνες και ένα ποτό χωρίς ζάχαρη. Ο προσωπικός της σεφ, Bo O’Connor, δήλωσε, μάλιστα, ότι ένα τυπικό γεύμα για εκείνη πρέπει να είναι υγιές, θρεπτικό, χορταστικό και πλούσιο σε φυτικές ίνες όπως «κάτι σαν κινόα με μαύρα φασόλια, γαρίδες στη σχάρα και πολύχρωμα λαχανικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.