«Μάχη» ξανθιών της TV: Καινούργιου vs Μαλέσκου σημειώσατε «1» – «Την Ιωάννα την συμπαθώ αλλά…»

«Μάχη» ξανθιών της TV: Καινούργιου vs Μαλέσκου σημειώσατε «1» – «Την Ιωάννα την συμπαθώ αλλά…»

«Κορμιά» πέφτουν στην πρωινο-μεσημεριανή ζώνη με τις δύο ξανθιές ντίβες, Ιωάννα Μαλέσκου και Κατερίνα Καινούργιου να ακονίζουν τα ξίφη τους και όποιος επιβιώσει, επιβίωσε εν όψη και της έλευσης της έτερης ξανθιάς, Ελένης Μενεγάκη.

Μπορεί το Survivor να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η εκπομπή «Eυτυχείτε» όμως μας ενημερώνει καθημερινά και με απόλυτη ακρίβεια για τις εξελίξεις του reality επιβίωσης, το οποίο έχει «χτυπάει» ταβάνι στην τηλεθέαση.

Με αφορμή τις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Παύλος Γαλακτερός στην εκπομπή «Love it» μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε στον αέρα της εκπομπής της το παράπονό της αναφορικά με την εκπομπή «Love it» της Ι.Μαλέσκου.

Συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχονται μηνύματα, κοινώς τους κράζουν, τα οποία τους ενημερώνουν ότι από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου ακούγονται αιχμές για τη δική της εκπομπή.

Τι ήταν να το ακούσει αυτό η Κατκέν!

Πήρε το σοβαρό της ύφος και είπε:

«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα», τόνισε η παρουσιάστρια.

Και τότε οι συνεργάτες της επιβεβαίωσαν ότι τους έχουν σταλεί και σε εκείνους μηνύματα από τηλεθεατές ότι τους κράζουν και περιμένουν να πουν ξεκάθαρα σε ποιον τα χώνουν και τον λόγο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και φυσικά αναμένουμε την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου… ή τον χορό της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.