ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι παίκτες προς αποχώρηση

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι παίκτες προς αποχώρηση

Νέα δεδομένα ισχύουν πλέον στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, καθώς και νέος τρόπος για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κερδίζει την ατομική ασυλία έναντι της Καρολίνας Καλύβα, τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία κι ο ίδιος δεν μπορούσε να ψηφιστεί την αποψινή βραδιά αλλά θα μπορεί να ψηφιστεί κανονικά αύριο, που θα ακολουθήσει νέο αγώνισμα για την ασυλία.

Αρχικά στο Συμβούλιο του Νησιού η ψηφοφορία των παικτών έδειξε ομόφωνα και για δέκατη φορά ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο.

​​​​​​​Έπειτα ο Ασημακόπουλος, αφού αμφιταλαντεύτηκε αν θα ψηφίσει στρατηγικά ή βάσει φιλίας, επέλεξε τελικά να βάλει στον τάκο δίπλα στον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη Κατσούλη.

​​​​​​​Μάλιστα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε σε δάκρυα, που δεν ψήφισε την ίδια, όπως περίμενε αλλά τον Σάκη που είναι από τους καλύτερους παίκτες.

Ποιοι θα βρεθούν αύριο απέναντι στους δυο τους;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.