ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλέξης Παππάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα είναι ο νέος Bachelor

Αλέξης Παππάς: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα είναι ο νέος Bachelor

Το The Bachelor αναμένεται να επιστρέψει τη νέα σεζόν, μετά την περσινή του επιτυχία, με τον Αλέξη Παππά να ήταν ένα από τα πρόσωπα που ακούγονταν για την θέση.

Πρόσφατα τον είδαμε στο Survivor και αναμφισβήτητα είναι ένας από τους παίκτες του φετινού κύκλου του Survivor που συζητήθηκε πάρα πολύ.

Ο Αλέξης Παππάς πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχει στο Survivor είχε ρωτηθεί για τον αν θα είναι αυτός που θα δούμε στο επόμενο The Βachelor στον ρόλο του εργένη και είχε εξηγήσει αναλυτικά τον λόγο που δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο ηθοποιός, μοντέλο και πρώην παίκτης του Survivor είχε δηλώσει μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα και στο OPEN:

«Κι εγώ έτσι άκουσα ότι θα είμαι ο περιζήτητος εργένης. Έγινε λοιπόν η πρόταση αλλά δεν την αποδέχτηκα. Ο λόγος ήταν γιατί πραγματικά δεν πιστεύω ότι ταιριάζω σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Θεωρώ ότι η ιδιοσυγκρασία μου δεν είναι αυτή που θα μπορούσε να κάνει την εκπομπή αυτή να έχει επιτυχία και έτσι αποφάσισα να μην είμαι εγώ αυτός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.