ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Μ.Αλικάκη: «Με όσα έχω ζήσει στη δουλειά μου νιώθω σαν λοκατζής»

Μ.Αλικάκη: «Με όσα έχω ζήσει στη δουλειά μου νιώθω σαν λοκατζής»

Η Μυρτώ Αλικάκη με αφορμή τα όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλησε στο «Tύπος TV» και ανέφερε ότι έχει αποκτήσει σκληρό στομάχι.

Είστε ηθοποιός που ακόμη και στα χρόνια της βαθιάς κρίσης κάνατε τηλεόραση. Είδατε και τις 2 όψεις του νομίσματος. Πλέον είστε πιο αισιόδοξη για το μέλλον της TV;

Ισχύει ότι έχω κάνει πολλά χρόνια τηλεόραση, μετά από όλα όσα έχω δει στη δουλειά, θεωρώ τον εαυτό μου λοκατζή. Όσον αφορά στην αισιοδοξία, ναι, αισιοδοξώ και νιώθω ανακούφιση. Ήδη έχουμε αρχίσει να επιστρέφουμε στην κανονικότητα μας μετά την πανδημία και γενικά θεωρώ ότι αυτό θα αρχίσει να φτιάχνει.

Πώς είδατε τη μυθοπλασία φέτος; Ξεχωρίσατε κάτι;

Στροφή, επιστροφή στη μυθοπλασία, όπως και να το θέσουμε, είμαι ευτυχής. Ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα. Είμαι υπέρμαχος της μυθοπλασίας, ποτέ δεν υπήρξα ο άνθρωπος που θα δει ριάλιτι και σόου. Ήταν κρίμα τόσος κόσμος να μείνει στην απ’ έξω. Οπότε από όποια οπτική κι αν το δεις, η προσπάθεια που γίνεται με χαροποιεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.