ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Παπαδόπουλος: «Ο Α.Παππάς ήταν δάσκαλος στο κλέψιμο – Τον κόντραρε ο Τζέιμς»

Κ.Παπαδόπουλος: «Ο Α.Παππάς ήταν δάσκαλος στο κλέψιμο – Τον κόντραρε ο Τζέιμς»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίστηκε στην ενότητα «10 και να καίνε» της εκπομπής Love it και μίλησε για το κλέψιμο στο Survivor, ενώ κήρυξε τον Αλέξη Παππά πρωταθλητή.

Ο ζαχαροπλάστης αποκάλυψε τι κρύβεται πίσω από την σχέση του με τον Κόρο και τον Τζέιμς, ενώ στάθηκε ειδικά στον Αλέξη Παππά.

«Εάν έβλεπα στο δρόμο τον Αλέξη Παππά δεν θα του μιλούσα, δεν μου είναι συμπαθής. Σε όλους τους παίκτες θα πρόσφερα γλυκό γιατί όλοι πεινάσαμε. Εάν ήμουν στη θέση του Λιβάνη, θα περίμενα τον άνθρωπό μου να έρθει και να μου εξηγηθεί. Πρωταθλητής στο κλέψιμο ήταν ο Παππάς, αλλά τον… κόντραρε συνέχεια ο Τζέιμς. Έχω κλέψει κι εγώ στο Survivor, μια μπανάνα και ζήτησα συγγνώμη», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος απάντησε επίσης: «Είχα ευχηθεί χρόνια πολλά στα παιδιά μου, αλλά δεν υπήρχε τηλεοπτικός χρόνος και δεν το έδειξαν. Στα κάστινγκ γνώρισα τον Κόρο, το πρώτο βράδυ κοιμήθηκα με τον Τζέιμς. Στην αρχή δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά στο τέλος τα βρήκαμε. Έχασα τον πεθερό μου όσο ήμουν στο παιχνίδι και η γυναίκα μου δεν μου το είπε για να μείνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.