ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ν.Γεωργιάδης: «Ο Σάκης μου σύστησε τη Μαριαλένα ως μέλλουσα σύζυγό του»

Ν.Γεωργιάδης: «Ο Σάκης μου σύστησε τη Μαριαλένα ως μέλλουσα σύζυγό του»

Ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι γνωρίζει τον Σάκη Κατσούλη εδώ και 10 χρόνια και τόνισε ότι του είχε συστήσει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη ως μέλλουσα σύζυγό του.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το πρώην ζευγάρι του Survivor και ξεκαθάρισε ότι η σχέση τους μόνο ψεύτικη δεν είναι.

«Τον Σάκη τον ξέρω 10 χρόνια. Αυτό που ήξερα εγώ είναι ότι τα παιδιά πήγαιναν για γάμο. Εμένα μου την είχε συστήσει ως μέλλουσα σύζυγό του. Τον είχα ρωτήσει “το πάτε σοβαρά;” και μου είχε πει “ναι, πιο σοβαρά δεν γίνεται”», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε επίσης: «Στο τέλος χάλασαν τα πράγματα και οι γονείς εναντιώθηκαν. Όσο για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν είμαι σίγουρος ότι θα περιμένει τη Μαριαλένα. Κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός αυτή τη στιγμή είναι τόσο επικεντρωμένος στην καριέρα του γιατί κακά τα ψέματα, του έγινε και διαφήμιση πάρα πολύ καλή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.