ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εντυπωσιακή αλλαγή για πρώην παίκτρια του Master Chef – Κατάφερε να χάσει 27 κιλά (βίντεο)

Εντυπωσιακή αλλαγή για πρώην παίκτρια του Master Chef – Κατάφερε να χάσει 27 κιλά (βίντεο)

Η Μαριάννα Πουλμέντη που είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef μίλησε για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς κατάφερε να χάσει 27 κιλά.

«Ήμουν 106 κιλά όταν μπήκα στο MasterChef και τώρα έχω φτάσει στα 79. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα την προσπάθειά μου, ο στόχος μου είναι να φτάσω 65 κιλά. Είναι κάτι που γίνεται σταδιακά, δεν μπορείς να χάσεις τα κιλά μέσα σε μια μέρα. Απλά πρέπει να το πάρεις απόφαση», είπε αρχικά η Μαριάννα Πουλμέντη και πρόσθεσε:

«Όταν ξεκίνησα τη διατροφή, για ένα μήνα δεν έχασα ούτε γραμμάριο, παρότι έτρωγα μόνο κρέας και σαλάτα. Δεν έχασα κιλά για να είμαι πιο ωραία στην τηλεόραση, είχα ένα πρόβλημα υγείας. Το MasterChef ήταν μια ωραία εμπειρία που ήθελα ζήσω. Η ζωή μου είναι πολύ καλύτερη μετά το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.