Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο reality μαγειρικής, με τους παίκτες να αντιμετωπίζουν δύσκολες δοκιμασίες στον δεύτερο ημιτελικό.

Στο παιχνίδι των ανατροπών, στον δεύτερο ημιτελικό, διαγωνίζονται ο Αλέξανδρος, ο Διονύσης, ο Παύλος, η Μαρίνα και η Μαργαρίτα.

Μετά τις αποχωρήσεις του Τζιοβάνι και του Ιωάννη, το παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία… O πρώτος ημιτελικός του MasterChef 5 είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του Ιωάννη Αυλωνίτη και ο δεύτερος είναι έτοιμος να φέρει ανατροπές στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Ανατροπές θα προκαλέσει η δοκιμασία αποχώρησης που θα αναδείξει την τελική τετράδα του διαγωνισμού, με τον παίκτη που είναι έτοιμος να αποχωρήσει, να είναι ιδιαιτέρως αγαπητός τόσο στο τηλεοπτικό κοινό όσο και σε συμπαίκτες και κριτές.

Σύμφωνα με spoilers, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και τα νεύρα από το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης που φαίνεται να αποχωρεί σε αυτή τη φάση είναι ο Παύλος, ενώ αμέσως μετά φαίνεται να αποχωρεί ο Αλεξανδρος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο τηλεοπτικό ένθετοι της εφημερίδας Καθημερινή της Κυριακής, και μέχρι στιγμής επιβεβαιώνεται, την τελική τριάδα απαρτίζουν οι Διονύσης, Μαρίνα και Μαργαρίτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!