Στο πλευρό της Ε.Παπαρίζου η Ρ.Κορομηλά – «Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται από γυναίκες για γυναίκες»

Στο πλευρό της Ε.Παπαρίζου η Ρ.Κορομηλά – «Ντρέπομαι για αυτά που ακούγονται από γυναίκες για γυναίκες»

Η Ρούλα Κορομηλά συνηθίζει να κάνει καυστικά σχόλια στο Instagram για γεγονότα που την ενοχλούν.

Σήμερα η παρουσιάστρια υπερασπίστηκε την Έλενα Παπαρίζου – χωρίς να την κατανομάσει – μετά από όσα ακούστηκαν και όσα γράφτηκαν για τα κιλά της στην εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. Η Ρούλα μίλησε για όλα τα είδη του μπούλινγκ και του ρατσισμού γενικά αλλά και ειδικά από γυναίκες για γυναίκες.

«Aς λέμε ένα « Μπράβο» σε όσους κάτι κατάφεραν. Προσπάθησαν! Τώρα: Κανένας δεν είναι εκτυφλωτικά αψεγάδιαστος! Μιλάμε υπερβολικά! Επικρίνουμε υπερβολικά, δικάζουμε υπερβολικά και άκομψα! Συμπεράσματα υπερβολικά! Όλα στην υπερβολή ,τελευταία. Η προσωπικότητα , οι αξίες και το ταλέντο των συνανθρώπων μας δεν κρίνονται από τις ρυτίδες, την χαλάρωση, τα κιλά, την ηλικία το αλαβάστρινο δέρμα!

Όλοι στον πλανήτη αλλάζουμε νούμερα! Large,xxl, medium και όλοι δεν μένουμε πάντα παιδιά! Άλλωστε είναι Ευλογία να μεγαλώνεις. Με αυτά που ακούω κ διαβάζω να λέγονται για κάποιους, κ ειδικά από γυναίκες προς άλλες, προσωπικά ντρέπομαι και θλίβομαι. Ας χρησιμοποιήσουμε τους καθρέφτες σπίτια μας κ όχι κατά το δοκούν. Ας ασχοληθούμε με τον εαυτό μας κ την ζωή μας κ ας αφήσουμε τους άλλους να πορεύονται ,να λειτουργούν ,όπως θέλουν. Εκεί που αποθεώνουμε κάποιον, τον ίδιο σε λίγο « λιντσάρουμε»! Αναίτια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πως έγινε, πως άλλαξε, πως πάχυνε, κ άλλα γλαφυρά… Το μικροσκόπιο έχει άλλη χρήση ! Η αγάπη πολλές και θεραπευτικές! Η χρήση, δόσεις, της κακίας (μακριά μας) οδηγεί σε Σοβαρή ασθένεια η οποία δυστυχώς δεν θεραπεύεται Μιλάνε, μιλάνε κ δεν ξέρουν ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάνε. Μιλάνε όμως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.